0 продукт(и) 0,00 лв.

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Сравни 0 продукт(и)
Няма избрани продукти за сравнение.
  1. Начало
  2. Бонус програма

Бонус програма

Бонус точки с програмата "Лоялен клиент"

Като благодарност към нашите клиенти за тяхната подкрепа и доверие и като стимул за бъдещо сътрудничество, ние създадoхме в сайта ни програма "Лоялен клиент".

В зависимост от различни активности на клиентите ни, те получават подаръци под формата на БОНУС-ТОЧКИ, които могат да използват за последващи намаленя при покупки и плащане в сайта с електронен адрес: https://tonerland.bg/.

Системата за бонус точки е изключително лесна за употреба. Прочетете внимателно настоящите Общи условия на програмата "Лоялен клиент".

I. Понятия

1. За програмата "Лоялен клиент".

1.1. ПРОГРАМА - това е програмата "Лоялен клиент", организатор и изпълнител по която е ТОНЕР ЛЕНД ООД и съгласно която Потребителите натрупват БОНУС-ТОЧКИ, които могат да се използват при покупка на продукт или продукти от сайта с електронен адрес: https://tonerland.bg/.

1.2. УЧАСТНИК В ПРОГРАМАТА - е всяко физическо или юридическо лице, посетило сайта с електронен адрес https://tonerland.bg/ и направило регистрация след попълване на необходимите данни за регистриран потребител в сайта.

1.3. УЧАСТИЕТО В ПРОГРАМАТА се урежда с настоящите Общи условия, определени от ТОНЕР ЛЕНД ООД, в които ТОНЕР ЛЕНД ООД може да внася изменения.

1.4. ВАУЧЕР - купон за намаление при закупуване на стоки от ТОНЕР ЛЕНД ООД, който има свой номинал и валидност и се обменя за определен от ТОНЕР ЛЕНД ООД брой БОНУС-ТОЧКИ.

1.5.НАТРУПВАНЕ - всички събрани БОНУС-ТОЧКИ се натрупват в личните профили на клиента.

1.6. Ние ще Ви информираме за всяка нова възможност на програмата "Лоялен клиент", за да можете да се възползвате от привилегиите, които тя предоставя. Препоръчваме Ви да проверявате информацията тук, за да бъдете информирани своевременно.

II. Общи условия

2. Участие в програмата.

2.1. С включването в Програмата, Клиентът декларира, че е запознат(а), разбира и се задължава да изпълнява условията и правилата на Програмата и всички промени, които ТОНЕР ЛЕНД ООД може да направи в тях. ТОНЕР ЛЕНД ООД има право едностранно да прави промени в условията и правилата на Програмата без предварително да уведомява за това Клиентите. Тези промени влизат в сила от момента на публикуването им в сайта.

2.2. Смята се, че Участник в Програмата, който продължава да използва своят личен профил след публикуването на промените в сайта с адрес https://tonerland.bg/, е запознат и е съгласен с направените промени в Условията и Правилата на Програмата.

3. Бонус точки.

3.1. Имате възможност да получавате бонус точки след всяка успешно завършена и изпратена поръчка.

3.2. Една бонус точка е с паричен еквивалент от 1лв.

3.3. Вие можете да събирате точки без ограничение и когато решите, да ги преобразувате във ваучер, който може да използвате за покупка в сайта.

3.4. Преобразуването на ваучер става след като се логнете във Вашият профил -> Преглед на поръчки -> My loyalty points -> и кликнете на - Превърни точките ми във ваучери от XX.XX лв.

3.5. След като кликнете Вие виждате кода на автоматично създадения ваучер.

3.6. Създаденият ваучер можете да използвате при следваща поръчка и да получите дадената отстъпка, като въведете кода в полето "Ваучер" и натиснете бутона "Използвай".

3.7. Събраните БОНУС-ТОЧКИ не могат да се прехвърлят на друг Участник и не могат да бъдат предмет на спор от страна на Участника (Клиента).

3.8. БОНУС-ТОЧКИТЕ не могат да се преобразуват в паричен еквивалент и да се предадат на Участника в брой.

3.9. При използване на БОНУС-ТОЧКИТЕ не може да се връща ресто.

3.10. Бонус точките са валидни за клиенти, които правят поръчките си през сайта на онлайн магазина с адрес https://tonerland.bg/. Поръчки приети по email , телефон и skype, не носят точки.

3.11. Натрупаните бонус точки към всеки регистриран потребител са обвързани с неговият профил и не могат да се прехвърлят към друг регистриран потребител в сайта ни.

4. Видове бонус точки.

Бонус точки получава всеки регистриран в сайта потребител за следните свои активности или действия:

4.1. При регистрация в сайта - 5 бонус точки.

4.2. При абониране за бюлетин - 5 бонус точки.

4.3. Когато клиент дава отзив за продукт след закупуването му - 10 бонус точки.

4.4. За рожден ден на регистриран в сайта потребител - 5 бонус точки.

4.5. За покана на приятел в сайта - 5 бонус точки.

4.6. При покупка от страна на реферала - 5 бонус точки.

4.7. При покупка на продукт от сайта - 5 бонус точки.

4.8. Бонус точки магот да бъдат получавани и при други действия в зависимост от политиката на фирмата, неописани в т.3.

5. Често задавани въпроси.

5.1. Всеки ли получава бонус точки?

- Всеки регистриран в сайта потребител получава възможност да участва в програмата "Лоялен клиент" и да събира бонус точки.

5.2. Кога ще получа точките си?

- В момента, в който приключи Вашата покупка, точките ще бъдат активирани в акаунта Ви.

5.3. Къде мога да ги изхарча?

- Спечелените точки може да използвате само и единствено при покупка на продукти в сайта ни с адрес https://tonerland.bg/.

5.4. Какво мога да закупя с бонус точки?

- С бонус точки може да закупите всеки един продукт в сайта ни.

5.5. Мога ли да загубя точките, ако върна закупен от сайта продукт?

- При връщане на закупен от сайта продукт и следване на политиката ни за връщане, Вашите бонус точки се възстановяват в профила Ви и можете да ги използвате за следваща покупка.

5.6. Как мога да разбера колко бонус точки ще получа за покупка на даден продукт?

- В страницата с описание на продукта, в горната част можете да видите съобщение, което дава информация за точките, които получавате при покупка на продукта.

5.7. Ако закупя повече от един продукт, колко бонус точки получавам?

- Бонус точки се дават за всеки продукт, който участва в програмата "Лоялен клиент". Ако изберете няколко продукта, които участват в програмата, при покупката им бонус точките се натрупват и активират в профила Ви, за да можете да ги използвате когато пожелаете.

5.8. Всички продукти в сайта ли участват в програмата "Лоялен клиент" и дават бонус точки при покупката им?

- Не. В програмата участват продукти, избрани от нас. Информация за това, кои продукти участват в програмата можете да намерите в страниците с детайлно описание на продуктите, в горната част.

5.9. Събрал съм достатъчно бонус точки, за да мога да си купя с тях един или няколко продукта. Мога ли да направя това?

- Да. Ако сте събрали достатъчно точки и желаете, можете да ги използвате изцяло за покупка на продукт или продукти от сайта ни.

5.10. Ако използам събраните бонус точки за покупка и има остатък, той връща ли ми се?

- Не. Остатъка от използваните бонус точки се губи и не може да бъде възстановен в профила Ви.

6. Пример:

6.1. Вие сте нов клиент и се регистрирате в сайта ни. За своята регистрация Вие получавате подарък от нас в размер на 5 бонус точки, които можете да използвате веднага или да останнат с цел натрупване в профила Ви.

6.2. Всяка бонус точка е остойностена с 1лв.

6.3. Желаете да закупите продукт на стойност 60лв. Ако използвате своите 5 бонус точки при покупката, Вие ще заплатите реално 55лв. За самата покупка, например, ние даваме 7 бонус точки. След като закупите продукта, Вие ще разполагате с нови 7 бонус точки, които можете да използвате за следваща покупка.

6.4. Доволни сте от своята покупка и желаете да оставите отзив в сайта ни, за да помогне това на други клиенти при взимане на решение за покупка. Пускате отзив за Вашата покупка и за тази своя активност ние ви предоставяме още 5 бонус точки. Така Вашият актив става 12 бонус точки. Отзив за продукт може да пише само и единствено клиент, който е закупил такъв от сайта ни.

6.5. Решавате да направите абонамент за нашият бюлетин. За тази своя дейност вие получавате още 5 бонус точки. Така Вие вече сте събрали 17 бонус точки.

6.6. Желаете да закупите продукт, който е на стойност 14.50лв. Този продукт носи 3 бонус точки при покупката му.

6.7. Вие можете да заплатите продукта и сбора на вашите точки да стане 20.

6.8. Вие можете да закупите продукта, като използвате 15 от вече събраните 17 бонус точки. Така след покупката ще имате 2 бонус точки плюс новите 3 - общо 5 бонус точки в профила си. За съжаление при покупката с 15 бонус точки Вие ще изгубите половин точка и тя няма да може да бъде добавена към останалите налични при Вас бонус точки.

Влиза в сила за всички Ползватели на 01.10.2019г. ТОНЕР ЛЕНД ООД